Elbæk Efterskole 2 6001

ALT IMELLEM

Vi er en valgfagsefterskole, hvilket betyder, at du kan få en masse forskellige valgfag og derved skabe din egen linje.

Til dig, der elsker at blive udfordret fysisk

Elbæk Efterskole er en idrætsefterskole med et stort udbud af forskellige fysiske og aktive valgfag. Du kan prøve kræfter med forskellige typer boldspil, f.eks. fodbold, håndbold, volleyball, basketball. Udfordre dig selv i løb, dans, golf, spinning/cykling, fitness samt en masse indenfor gymnastikkens verden, f.eks. rytmisk gymnastik, spring og faceoff.

Skab dit eget skema

På Elbæk Efterskole skaber du din egen linje af de forskellige valgfag, der tilbydes på skolen. Tre gange i løbet af skoleåret skal du vælge de valgfag, du ønsker at have i løbet af ugen.

Du prioriterer i rækkefølge (1., 2. og din 3. prioritet) og ud fra dette bestræber vi os på at give dig det bedste mulige valgfagsskema.

Elbæk Efterskole 9525

Valgfagsoversigt

Herunder kan du se en oversigt over, hvilke spændende valgfag, vi tilbyder.

Girls Only (1)

Girls only

I Girls only er pigerne piger! Her kan man få lov til at pigehygge, pigesnakke og bare være den pige, man nu er. Dette er et rum, hvor man må være ærlig og sårbar og få gode snakke om det at være en ung kvinde på vej. Girls only er et dejligt pusterum i en hektisk og aktiv hverdag. Vi forkæler os ligeledes med pigeting som fx ansigtsmasker, neglepleje, massage, fodbad og mm.

Læs mere
Brætspil

Brætspil

Her lærer vi en masse nye brætspil at kende samt nogle af den velkendte klassikere. Vi nørder lidt teori omkring opbyggelse og gode strategier til at vinde, og så har vi det bare super hyggeligt og sjovt i brætspilscafeen. 

Læs mere
Mindfull (1)

Mindfulness, meditation og massage

MMM skaber rammerne for et valgfag der er lidt mere nede i gear, i modsætning til mange andre valgfag på skolen. Her får du indsigt i kroppen og hvordan du passer bedst muligt på den. Du lærer bl.a. hvordan man mediterer, giver massage og får ofte lov til at tage en lur i forlængelse af en bodyscan.

Læs mere
American Football

NFL for fan

Vi mødes og snakker om ugen der er gået i Amerikansk Fodbold verdenen, mens vi spiser lidt popcorn og ser kampe fra weekenden. Vi taler om taktik og teori ift. spillet og positionerne på banen og følger de enkelte spilleres udvikling og nedture, og grunden dertil.

Læs mere
Girls Only (1)

Pigerøv

Pigerøv er et valgfag kun for piger. Pigerøv er et socialt valgfag, hvor vi i fællesskab bliver enige om, hvad der skal ske i timerne. Det kan være alt fra at se film til at lære selvforsvar, til alt lave chilismagning til at lære at fiske og dernæst filetere fisken. Pigerøv er for de piger, der vil have det sjovt og prøve grænser af. Navnet pigerøv kommer af den klassiske betegnelse “drengerøv”. Hér må du gerne være grim, svedig og lidt ulækker.

Læs mere
Skak 1

Skak

Den eneste sport på Elbæk Efterskole, som kun hviler på evner uden nogen form for held. Skak byder alle er velkomne, lige fra Begynder til Grand Master. Vi vil lære om åbninger, de forskellige taktiske træk og laver forskellige øvelser på brættet. Du vil komme til at lære de enkelte brikkers funktion og betydning, og hvordan disse bedst bruges. Sidst, men ikke mindst, så tester vi vores hjerner, når vi udfordrer hinanden på skakbrættet, til den afgørende duel.

Læs mere
Outdoor2 (1)

Udeliv

Udeliv er et hyggeligt og socialt valgfag, hvor man får mulighed for at lære nogle ting om naturen, lære at lave bål, og hvordan man bruger et trangia sæt til madlavning. Udeliv er et valgfag for alle, der har lyst til at socialisere sig under åben himmel og lære de færdigheder, der kræves for at være og leve i naturen. Du skal have lyst til at udfordre dig selv og ikke være bange for at møde små dyr og blive beskidt.

Læs mere
What A Man Should Know (1)

What a man should know

Det handler om det at være en ung mand og er et sted, hvor snakker om mandeting - anden information er kun for medlemmer af ”klubben”.  I dette valgfag drøfter og diskuterer vi alle de livsnødvendige ting som enhver mand burde eller bør vide ift. livet og alt hvad det indebærer.

Læs mere

Elbæk er helt sikkert det bedste, der er sket i mit liv. Jeg har fået masser af nye venner for livet. Jeg fik også chancen for at dyrke en masse forskelligt sport og have en masse forskellige valgfag hver eneste dag, hvilket bare gjorde hver dag til en fest.

Mille

Tidligere elev i 10. klasse

Elbæk Efterskole 9685
Elbæk Efterskole 2 5446 (1)
Elbæk Efterskole 9844

Udforsk flere valgfag

Bliv elev på Elbæk Efterskole

Elbæk Efterskole er åben for alle, der vil indgå i et forpligtende fællesskab med de glæder og sorger det nu en gang giver.

Bliv elev

Elbæk Efterskole 0664