1 Elbæk Efterskole 0591

PULS & STYRKE

Vi er en valgfagsefterskole, hvilket betyder, at du kan få en masse forskellige valgfag og derved skabe din egen linje.

Til dig, der elsker at blive udfordret fysisk

Elbæk Efterskole er en idrætsefterskole med et stort udbud af forskellige fysiske og aktive valgfag. Du kan prøve kræfter med forskellige typer boldspil, f.eks. fodbold, håndbold, volleyball, basketball. Udfordre dig selv i løb, dans, golf, spinning/cykling, fitness samt en masse indenfor gymnastikkens verden, f.eks. rytmisk gymnastik, spring og faceoff.

Skab dit eget skema

På Elbæk Efterskole skaber du din egen linje af de forskellige valgfag, der tilbydes på skolen. Tre gange i løbet af skoleåret skal du vælge de valgfag, du ønsker at have i løbet af ugen.

Du prioriterer i rækkefølge (1., 2. og din 3. prioritet) og ud fra dette bestræber vi os på at give dig det bedste mulige valgfagsskema.

Elbæk Efterskole 0553

Valgfagsoversigt

Herunder kan du se en oversigt over, hvilke spændende valgfag, vi tilbyder.

Bell

Crossfit

Hvis du er til tunge løft og masser af sved på panden, så skal du vælge crossfit, hvor træningen består af forskellige funktionelle bevægelser, som du udfører med høj intensitet. Crossfittræningen gøres udfordrende og intens med en bred vifte af udstyr, det kan bl.a. være ved hjælp af boksning, vægtstænger, vægtskiver, håndvægte, kettlebells, armhævningsstativer, medicinbolde, sandsække og traktordæk.

Læs mere
Fitness

Styrketræning

I den store hal, finder du vores styrkerum, hvor der er mulighed for at træne løs i fritiden, men også som valgfag, både for piger og drenge. Her bliver du instrueret og guidet i brug af maskiner og øvelser målrettet de forskellige muskelgrupper. Styrketræning bruges ligeledes på Elbæk, hvis du i løbet af tiden får en mere alvorlig skade, hvor genoptræning er nødvendig.

Læs mere

”Hvis du har overvejet efterskole, så er Elbæk Efterskole klart stedet! Man er ikke bundet til en linje. Valgfagene fylder meget og man kan vælge, hvad man vil – alt fra musik til spring."

Manja

Tidligere elev i 9. klasse

Elbæk Efterskole 0598
Elbæk Efterskole 0525
Elbæk Efterskole 0539

Udforsk flere valgfag

Bliv elev på Elbæk Efterskole

Elbæk Efterskole er åben for alle, der vil indgå i et forpligtende fællesskab med de glæder og sorger det nu en gang giver.

Bliv elev

Bliv Elev Elbæk Efterskole 9809