Elbæk Efterskole 1142

DANS & BEVÆGELSE

Vi er en valgfagsefterskole, hvilket betyder, at du kan få en masse forskellige valgfag og derved skabe din egen linje.

Til dig, der elsker at blive udfordret fysisk

Elbæk Efterskole er en idrætsefterskole med et stort udbud af forskellige fysiske og aktive valgfag. Du kan prøve kræfter med forskellige typer boldspil, f.eks. fodbold, håndbold, volleyball, basketball. Udfordre dig selv i løb, dans, golf, spinning/cykling, fitness samt en masse indenfor gymnastikkens verden, f.eks. rytmisk gymnastik, spring og faceoff.

Skab dit eget skema

På Elbæk Efterskole skaber du din egen linje af de forskellige valgfag, der tilbydes på skolen. Tre gange i løbet af skoleåret skal du vælge de valgfag, du ønsker at have i løbet af ugen.

Du prioriterer i rækkefølge (1., 2. og din 3. prioritet) og ud fra dette bestræber vi os på at give dig det bedste mulige valgfagsskema.

Elbæk Efterskole 0294

Valgfagsoversigt

Herunder kan du se en oversigt over, hvilke spændende valgfag, vi tilbyder.

Dans3

Girly dance

Girly dance er for alle piger, der elsker at danse og udforske forskellige dansegenrer. Vi arbejder med hele kroppen og skaber spændende koreografier fra gang til gang. Du kan glæde dig til bl.a. at arbejde med stilarterne: hiphop, house, dancehall, waacking, heels og mange flere. Dette er valgfaget for dig, der gerne vil udfordre dig selv og prøve nogle grænser af, og samtidig have det sjovt og få pulsen op.

Læs mere
Rope Skipping

Rope skipping

Rope Skipping – eller sjipning – handler om at være aktiv på en sjov og kreativ måde. Vi sjipper med et eller flere tove, med korte og lange og øver os på individuelle- og holdøvelser. Rope skipping er en alsidig træning, der sikrer mulighed for at alle lykkes – øvede som nybegyndere.

Læs mere
Step

Step

Step er kredsløbstræning med brug af en stepbænk. Step har fokus på smil, højt tempo og god musik. Vi danser os igennem trinkombinationer på stepbænken, som varierer i sværhedsgrad fra gang til gang. Step øger din forbrænding, forbedrer din kondition og koordination og giver sved på panden.

Læs mere
Dans1

Zumba

Zumba er en sjov, glædesfyldt og effektiv dansefitness, der kombinerer dansens glade elementer fra bl.a. salsa, merengue, samba, reggaeton, cumbia, hiphop og andre eksotiske latinamerikanske rytmer og internationale beats.

Rutinerne i Zumba er en kombination af hurtige og langsomme rytmer. Du får pulsen op, masser af sved på panden og samtidig er det megasjovt. Før du ved af det, er du kommet i bedre form, og dit energiniveau bliver skyhøjt. Zumba er for alle og man behøver ikke være god til at danse. Du skal blot være klar på at give den gas og slå dig løs.

Læs mere

"Mit år på Elbæk Efterskole, har budt på et hav af forskellige oplevelser, der tilsammen har skabt en rygsæk af sociale, fysiske og faglige kompetencer, som jeg kan tage med videre på min vej i livet."

Henriette

Tidligere elev i 10. klasse

Elbæk Efterskole 0294
Elbæk Efterskole 0215
Elbæk Efterskole 0137

Udforsk flere valgfag

Bliv elev på Elbæk Efterskole

Elbæk Efterskole er åben for alle, der vil indgå i et forpligtende fællesskab med de glæder og sorger det nu en gang giver.

Bliv elev

Bliv Elev Elbæk Efterskole 9714