Elbæk Efterskole 0838

DESIGN & KREATIVITET

Vi er en valgfagsefterskole, hvilket betyder, at du kan få en masse forskellige valgfag og derved skabe din egen linje.

Til dig, der elsker at blive udfordret

Elbæk Efterskole er en idrætsefterskole med et stort udbud af forskellige fysiske og aktive valgfag. Du kan prøve kræfter med forskellige typer boldspil, f.eks. fodbold, håndbold, volleyball, basketball. Udfordre dig selv i løb, dans, golf, spinning/cykling, fitness samt en masse indenfor gymnastikkens verden, f.eks. rytmisk gymnastik, spring og faceoff.

Skab dit eget skema

På Elbæk Efterskole skaber du din egen linje af de forskellige valgfag, der tilbydes på skolen. Tre gange i løbet af skoleåret skal du vælge de valgfag, du ønsker at have i løbet af ugen.

Du prioriterer i rækkefølge (1., 2. og din 3. prioritet) og ud fra dette bestræber vi os på at give dig det bedste mulige valgfagsskema.

Elbæk Efterskole 0847

Valgfagsoversigt

Herunder kan du se en oversigt over, hvilke spændende valgfag, vi tilbyder.

Keramik

Keramik

Her fremstiller vi keramiske værker og fine brugsting som kopper, skåle, fade og skulpturer. Vi arbejder med teknikker modellering, pladeteknik og eksperimenterer med forskellige glasurer og udtryk. Der er også mulighed for at arbejde med drejeskive. Dette valgfag er for dig, der gerne vil udfordre dine kreative evner og samtidig lave nogle fine ting, du kan tage med hjem, når skoleåret er slut.

Læs mere
Smykker

Smykker og perler

Oppe på vores hyggelige sy-loft er der plads til mange forskellige kreative udfoldelser. Deriblandt at lave de fineste ting med perler og flotte smykker, hvor man selv har medbestemmelse på farver og form, men vi arbejder også med at følge opskrifter. 

Læs mere
Læder

Strik og hækling

I strik og hækle er målet, at du som helt nybegynder kan lære den kunst og at du som øvet, kan blive udfordret på mønstre og dit håndværk. Der er tid og ro til at fordybe sig og skabe sine egne produkter - lige fra en karklud til en strikket trøje. 

Læs mere
Syning

REdesign

Vi skal passe på vores klode og skrue ned for det vilde forbrug. Så vi skifter "fast fashion" ud med fordybelse og symaskiner. Vi klipper mønstre af gammelt tøj og syr om på noget der stadig kan bruges. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser og alle kan være med, hvad enten du brænder rigtigt meget for klimaet eller måske en tøjdesigner drøm.

Læs mere

"Jeg har følt, jeg passet ind, fordi alle har taget imod én med et åbent sind.”

Simon

Tidligere elev i 9. klasse

Elbæk Efterskole 0872
Elbæk Efterskole 9823
Elbæk Efterskole 0845

Udforsk flere valgfag

Bliv elev på Elbæk Efterskole

Elbæk Efterskole er åben for alle, der vil indgå i et forpligtende fællesskab med de glæder og sorger det nu en gang giver.

Bliv elev

Bliv Elev Elbæk Efterskole 0831