Phototopbanner

GYMNASTIK

Vi er en valgfagsefterskole, hvilket betyder, at du kan få en masse forskellige valgfag og derved skabe din egen linje.

 

Opvisningsplanen 2024 

Tidpunkter m.m. kommer senere, og løbende.

Til dig, der elsker at blive udfordret fysisk

Elbæk Efterskole er en idrætsefterskole med et stort udbud af forskellige fysiske og aktive valgfag. Du kan prøve kræfter med forskellige typer boldspil, f.eks. fodbold, håndbold, volleyball, basketball. Udfordre dig selv i løb, dans, golf, spinning/cykling, fitness samt en masse indenfor gymnastikkens verden, f.eks. rytmisk gymnastik, spring og faceoff.

Skab dit eget skema

På Elbæk Efterskole skaber du din egen linje af de forskellige valgfag, der tilbydes på skolen. Tre gange i løbet af skoleåret skal du vælge de valgfag, du ønsker at have i løbet af ugen.

Du prioriterer i rækkefølge (1., 2. og din 3. prioritet) og ud fra dette, bestræber vi os på at give dig det bedste mulige valgfagsskema.

Elbæk Efterskole 1050

Valgfagsoversigt

Herunder kan du se en oversigt over, hvilke spændende gymnastik-valgfag, vi tilbyder.

Gymnastics Horse (1)

Springgymnastik

Er du rutineret? Eller nybegynder? Så skal du prøve springgymnastik! Træningen foregår i vores toptunede springcentret med stortrampoliner, springgrave, diverse luftredskaber og fasttrack. Der læges stor vægt på teknik-, styrke- og bevægeligheds-træning.

Læs mere
Party

Rytmisk gymnastik

Rytmisk gymnastik er et valgfag for alle, der har lyst til at have mere gymnastik end det obligatoriske på skemaet, uanset om du er øvet gymnast eller nybegynder. Vi går i dybden med teknik, flow og indlevelse og vi har særligt fokus på personlig dygtiggørelse, grin og masser af sved. 

Læs mere
Trampoline

Trampolin

Det er et valgfag for både nybegynderen og den øvede springgymnast, hvor vi prøver kræfter med trampoliner i forskellig format. 

Læs mere
Dans2

TeamGym

TeamGym er for dig, der har lyst til at prøve kræfter med konkurrence-gymnastik. 

Læs mere
Akrobat

FaceOff

Fokus på spring, styrke og vilde tricks.

Læs mere

På Elbæk er der plads til alle, hvis man er klar på at være aktiv og blive del af et tæt fællesskab. Elbæk er verdens bedste sted!

Jeppe & Laura

Tidligere 2. års elever 

Gym Side 12
DSF3774
47538991672 1416Db27b8 O

Udforsk flere valgfag

Bliv elev på Elbæk Efterskole

Elbæk Efterskole er åben for alle, der vil indgå i et forpligtende fællesskab med de glæder og sorger det nu en gang giver.

Bliv elev

Bliv Elev Elbæk Efterskole 9766