1 Elbæk Efterskole 2 5661(2)

CYKLING

Vi er en valgfagsefterskole, hvilket betyder, at du kan få en masse forskellige valgfag og derved skabe din egen linje.

Til dig, der elsker at blive udfordret fysisk

Elbæk Efterskole er en idrætsefterskole med et stort udbud af forskellige fysiske og aktive valgfag. Du kan prøve kræfter med forskellige typer boldspil, f.eks. fodbold, håndbold, volleyball, basketball. Udfordre dig selv i løb, dans, golf, spinning/cykling, fitness samt en masse indenfor gymnastikkens verden, f.eks. rytmisk gymnastik, spring og faceoff.

Skab dit eget skema

På Elbæk Efterskole skaber du din egen linje af de forskellige valgfag, der tilbydes på skolen. Tre gange i løbet af skoleåret skal du vælge de valgfag, du ønsker at have i løbet af ugen.

Du prioriterer i rækkefølge (1., 2. og din 3. prioritet) og ud fra dette bestræber vi os på at give dig det bedste mulige valgfagsskema.

Elbæk Efterskole 0471

Valgfagsoversigt

Herunder kan du se en oversigt over, hvilke spændende valgfag, vi tilbyder.

Valgfagseksempler

Spinning

Spinning

Spinning er blevet et hit af ganske simple årsager: Det giver resultater i form af bedre kondition og vi bruger det som redskab til at træne frem mod cykelturen til Berlin.

Træningens sammensætning afhænger bl.a. af læreren og elevernes niveau – der er altid flere niveauer at vælge imellem, så alle kan være med. 

Den træningsform vi bruger er intervaltræning, hvor du skifter mellem perioder for fuld damp og perioder, hvor tempoet er lidt mere behersket. Dertil tilføres højt musik og masser af sved.

Læs mere

Det har været en helt igennem fantastisk og unik oplevelse at gå på Elbæk Efterskole. Der er et helt specielt fællesskab i blandt eleverne, der går her og alle er en del af det. Det er det bedste ved at gå her, nemlig det, at vi alle kan skabe noget stort sammen.

Søren

Tidligere elev i 9. klasse

Elbæk Efterskole 2 5829
IMG 9076
Elbæk Efterskole 2 5647

Udforsk flere valgfag

Bliv elev på Elbæk Efterskole

Elbæk Efterskole er åben for alle, der vil indgå i et forpligtende fællesskab med de glæder og sorger det nu en gang giver.

Bliv elev

Elbæk Efterskole 2 6145 (1)