Elbæk Efterskole 0838

DESIGN & KREATIVITET

Vi er en valgfagsefterskole, hvilket betyder, at du kan få en masse forskellige valgfag og derved skabe din egen linje.

Til dig, der elsker at blive udfordret

Elbæk Efterskole er en idrætsefterskole med et stort udbud af forskellige fysiske og aktive valgfag. Du kan prøve kræfter med forskellige typer boldspil, f.eks. fodbold, håndbold, volleyball, basketball. Udfordre dig selv i løb, dans, golf, spinning/cykling, fitness samt en masse indenfor gymnastikkens verden, f.eks. rytmisk gymnastik, spring og faceoff.

Skab dit eget skema

På Elbæk Efterskole skaber du din egen linje af de forskellige valgfag, der tilbydes på skolen. Tre gange i løbet af skoleåret skal du vælge de valgfag, du ønsker at have i løbet af ugen.

Du prioriterer i rækkefølge (1., 2. og din 3. prioritet) og ud fra dette bestræber vi os på at give dig det bedste mulige valgfagsskema.

Elbæk Efterskole 0847

Valgfagsoversigt

Herunder kan du se en oversigt over, hvilke spændende valgfag, vi tilbyder.

Keramik

Keramik

Her fremstiller vi keramiske værker og fine brugsting som kopper, skåle, fade og skulpturer. Vi arbejder med teknikker modellering, pladeteknik og eksperimenterer med forskellige glasurer og udtryk. Der er også mulighed for at arbejde med drejeskive. Dette valgfag er for dig, der gerne vil udfordre dine kreative evner og samtidig lave nogle fine ting, du kan tage med hjem, når skoleåret er slut.

Læs mere
Læder

Læder

I vores krea-værksted er der mulighed for at arbejde og lave fine ting i læder. Især får vi fremstillet mange gode brugsting som nøgleringe, keyhangers, punge, øreringe m.m. Du får her mulighed for at få fremstillet fine anvendelige gaver, der kan gives til familien eller værelseskammeraten. I krea er hygge og kreativitet i højsædet.

Læs mere
Pensel

Mandala

Mandala er et kreativt valgfag, hvor alle kan være med. Mandalas er meditative tegninger, som vi maler, tegner og komponere i forskellige udformninger og farver. Valgfaget er særligt målrettet dig, som godt kan lide at være kreativ, men som ikke har den store lyst til at fordybe sig i større kreative projekter. Dette valgfag lægger op til ro og kan med fordel vælges som supplement til mange af vores aktive valgfag.

Læs mere
Syning

REdesign

Vi skal passe på vores klode og skrue ned for det vilde forbrug. Så vi skifter "fast fashion" ud med fordybelse og symaskiner. Vi klipper mønstre af gammelt tøj og syr om på noget der stadig kan bruges. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser og alle kan være med, hvad enten du brænder rigtigt meget for klimaet eller måske en tøjdesigner drøm.

Læs mere

"Jeg har følt, jeg passet ind, fordi alle har taget imod én med et åbent sind.”

Simon

Tidligere elev i 9. klasse

Elbæk Efterskole 0872
Elbæk Efterskole 9823
Elbæk Efterskole 0845

Udforsk flere valgfag

Bliv elev på Elbæk Efterskole

Elbæk Efterskole er åben for alle, der vil indgå i et forpligtende fællesskab med de glæder og sorger det nu en gang giver.

Bliv elev

Bliv Elev Elbæk Efterskole 0831